Animo Excelso Tp, MT 100, Bravilor THAnimo Excelso TAnimo Excelso, M100, Bravilor Mondo 2percolator verhuur en verkoop percostar

Start

Producten

Onze Troeven

Contact

Koffiemachines

Animo

Nieuw:

Percolator verhuur 20 per dag (afgehaald excl. btw) of verkoop!

Huishoudelijke / Semiprofessionele / Professionele Koffiemachines

                               Saeco Aulika Focus / Saeco Aulika Mid / Saeco Aulika Top RI

Franke Espressomachines Horeca / volautomaatFranke Matador Contessa koffieautomaat

Onze merken Saeco, Eversys en Franke zijn zorgvuldig gekozen. Franke behoort namelijk wereldwijd tot de nr. 1 voor volautomatische koffiemachines en heeft een Zwitserse origine. Net deze Zwitserse componenten maken indruk door hun oerdegelijke kwaliteit, eenvoudige bediening en gefabriceerde koffiekwaliteit. Bovendien zijn deze koffieautomaten super makkelijk in dagelijkse reiniging. Hygiëne op de eerste plaats aldus!

Wij zijn ondermeer verdeler van:

Saeco Idea Coffee, Saeco Idea De Luxe, Saeco Idea Cappuccino, Saeco Idea Duo Cappuccino  (vrije aankoop machine, vrij van koffiekeuze en toebehoren)

Eversys en Franke (e’4m CTS / e’4m EF CTS Everfoam, e’2m CTS, Matador, aankoop of in bruikleen enkel in combinatie met koffie en toebehoren afname)

Fiorenzato (Ducale en Lido)

Informeer vrijblijvend naar ons UNIEK Aankoop, Huur- of Bruikleenconcept inclusief 7d/7 technische service ALL-IN, zonder verborgen voorwaarden!

www.koffiekoekjes.be

Animo OptiVend - Instant Koffieautomaten

Nagenoeg elke warme drank kunt u snel en gemakkelijk met een OptiVend koffieautomaat bereiden. Een OptiVend koffieautomaat is verkrijgbaar met 1 tot en met 4 canisters voor instant/ vriesdroog ingrediënten. Hoe meer canisters, hoe meer keuze. Uiteraard zijn alle instantproducten eveneens bij ons verkrijgbaar. Prijzen & brochure via mail verkrijgbaar.

 

 

 

 

 

 

 

Een OptiVend koffieautomaat is één met smaak

· Eén druk op de knop

· Keuzevariaties (Incl. heet water)

· Uniek mixsysteem = perfecte crèmelaag

Compact en onderhoudsvriendelijk

· Strak geborsteld RVS design

· Neemt weinig plaats in en is bijna overal te plaatsen!

· Weinig onderhoud = kosten besparend (zelf reinigen is uiterst makkelijk)

· Mooi grafische vormgegeven display = gemakkelijke bediening

Voor wie?
De uitgebalanceerde kwaliteit/prijsverhouding van de OptiVend maakt de koffieautomaat bijzonder interessant voor organisaties die hoge eisen stellen aan smaak, snelheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak, maar die ook op de kosten letten.

Animo OptiFresh - Bean - Optibean FreshBrew Koffieautomaten

Elk kopje vers gezet!

OptiFresh 1-4: Koffieautomaat met filterkoffie
OptiFresh BEAN 1-4: Koffieautomaat met koffiebonen

De koffieautomaten zijn leverbaar in 4 uitvoeringen, waarvan het verschil zit in het aantal canisters voor ingrediënten. Hoe meer canisters, hoe meer keuze in koffievariaties. De koffieautomaat is geschikt voor kopjes en thermoskannen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaats uw Animo OptiFresh automaat op een bijpassende onderkast. De onderkast is bijzonder geschikt voor opslag van ingrediënten. Voorzien van 1 lade en een afsluitbare deur. Keuze uit 2 maten bovenbladen. Achterwand is naar binnen geplaatst, hierdoor ontstaat er ruimte voor aansluitslangen en eventueel een filter. Prijzen of brochure via mail verkrijgbaar.

Alle Animo-series verkrijgbaar, wij stellen u graag een toestel naar uw behoefte voor!

Animo OptiCool Waterkoelers - eenvoudig met smaak op de waterleiding

Wilt u voorgoed een einde aan het stockeren en slepen van dure watertonnetjes of flessen, laat staan ingewikkelde en dure contracten?

Wij dagen u uit om zelf even uw winst te berekenen! Prijs & brochure via mail verkrijgbaar.

 

Animo OptiCool zorgt voor heerlijk koel, fris en zuiver water in uw glas!
De OptiCool is een fraai vormgegeven roestvrij stalen waterkoeler welke u eenvoudig aansluit op de waterleiding. Ideaal voor op kantoor, in een wachtruimte, een sportcentrum, in de horeca ....

Met de OptiCool TS kunt u ook naast glazen ook eenvoudig flesjes en kannen vullen voor persoonlijk gebruik, vergaderingen, ...

Bravilor Bolero 1 en 2Fiorenzato Ducale Koffiemachine

Verkoop Percolatoren Percostar (NU: GRATIS levering in de Benelux!)

Grote hoeveelheden koffie in korte tijd met een lage kostprijs per tas!

Volledig in roestvrij inox en oerdegelijke kwaliteit! Verkrijgbaar in: 24 tassen (48cmH), 50 tassen (48cmmH), 96 tassen (54cmH) of 120 tassen (60cmH).

Droogkookbeveiliging, no-dripkraan, peilglas & controlelamp! Eventueel ook rond filterpapier verkrijgbaar enkel voor gebruik bij zéér fijn gemalen koffie.

Acties & prijzen zie: webshop. Ook Animo Buffetwaterkokers verkrijgbaar.

Animo Excelso - locaties zonder wateraansluiting, handwatervulling

Perfecte temperatuur en snel gezet!

De Excelso is een roestvrij stalen koffiezetapparaat voorzien van 2 zelfregulerende warmhoudplaten. Deze houden de koffie perfect op temperatuur. De zettijd bedraagt slechts 5 minuten voor een volle kan filterkoffie (ca.15 tassen). Extra glazen koffiekannen los verkrijgbaar!

Acties & prijzen zie: webshop. Ook verkrijgbaar met vaste wateraansluiting.

Animo Excelso T - locaties zonder wateraansluiting, handwatervulling

Dubbelwandige thermoskannen!

Met de Excelso T zet u de koffie rechtstreeks in een thermoskan. De roestvrij stalen thermoskan van 2 liter houdt de koffie langdurig op temperatuur en smaak. Extra thermoskannen zijn vanzelfsprekend los verkrijgbaar. De zettijd bedraagt 6 minuten voor een volle thermoskan van 2 liter (ca.16 tassen).

Acties & prijzen zie: webshop. Prijs vrijblijvend per mail verkrijgbaar.

Animo Excelso Tp - locaties zonder wateraansluiting, handwatervulling

Thermoskan met pomp voor eenvoudig schenken!

Met de Excelso Tp zet u de koffie rechtstreeks in een thermoskan met pompinrichting. Dit voorkomt verlies van aroma en temperatuur. Extra thermoskannen zijn verkrijgbaar met roestvrij stalen en glazen binnenfles. De zettijd bedraagt 6-7 minuten voor een volle thermoskan van 2,2 liter (ca. 19 tassen).

Acties & prijzen zie: webshop. Ook verkrijgbaar met vaste wateraansluiting.

Bravilor Bonamat

Unieke koeling:
Onze waterkoelers zijn uitgerust met het unieke Direct Chill-koelsysteem. Deze koelt het water via een aluminiumblok waardoor invloeden van buitenaf worden uitgesloten.  Een optioneel waterfilter zorgt voor kristal helder en zuiver water. Voor alle organisaties die hoge eisen stellen aan de smaak, maar zeker ook op de kosten letten!

animo opticool ts waterkoeleranimo opticool watercooler

Leveringen mogelijk over heel België! Alle prijzen & brochures via mail verkrijgbaar.

 

Gratis leveringen mogelijk over heel België & Nederland. Alle info & advies over percolators via onze webshop: www.percolator.be

Klik hier

Alle bijproducten zoals percolatorkoffie, filters, melk, suiker, ... eveneens verkrijgbaar!

 

Gratis Leveringen met installatie mogelijk over heel België!

 

Gratis leveringen met installatie en onderhoud mogelijk over heel België!

 

Leveringen met installatie mogelijk over heel België!

 

Alle instantproducten eveneens verkrijgbaar!

Gratis leveringen met installatie mogelijk over heel België!

 

Ontdek onze heerlijke filterkoffie of koffiebonen!

Saeco koffiemachines
saeco aulika top rieversys koffiemachineskoffiemachines horeca saeco ideasaeco aulika focussaeco aulika midanimo optivend ngAnimo OptiVend HIGH SPEED NGanimo optifreshanimo optifresh beananimo optibean

Professionele Volautomaten - Halfautomaten

Aangezien er dagelijks wijzigingen van toepassing zijn op het assortiment koffiemachines vragen wij telefonisch een afspraak vast te leggen voor uitleg & voordelen op maat van uw zaak! Eveneens mogelijkheid tot 7d/7 technische service via 0800-nummer!

1 druk op een knop én de Saeco automatische koffiemachines malen de koffiebonen vers (om het aroma te behouden), doseren en bereiden de koffie + werpen het koffiedik zelf weg. Dit dankzij de unit met Saeco patent. Deze unit is bovendien uitneembaar zodat ieder spoor van vuil of koffie eenvoudig onder stromend water kan worden weggespoeld zonder gebruik van chemische additieven die de smaak van de koffie wijzigen. De Saeco Aulika is perfect voor thuis, op kantoor of klein horeca-gebruik. Modellen online bestelbaar met handwatervulling (Saeco Aulika Focus, Mid of Top) of rechtstreeks aansluitbaar op de waterleiding zie Saeco Aulika Top RI.

Bestel nu online, klik hier en geniet van een echte espresso! Ontdek onze prijzen hier.

Ideaal / voordelig voor

Bedrijven, Scholen, Evenementen, Verenigingen...

Als bedrijf is het zeker en vast belangrijk om uw personeel het zo aangenaam mogelijk te maken. Zij vertegenwoordigen echter uw firma en zijn medeverantwoordelijk voor uw imago. Daarom is het belangrijk te investeren om het hun zo aangenaam mogelijk te maken. Hun verwennen tijdens pauzes is alvast een goed begin …

Verkoop en verhuur van Percolator & Brewmatic koffiesystemen!

Sommige Brewmatic en percolator systemen kunnen zowel aangekocht, verhuurd als in bruikleen verkregen worden. Informeer naar onze voorwaarden!

Verhuur percolator (max. 90 tassen) = 20€ / dag (reserveer/info via mail)

Bravilor Bonamat: Koffieautomaat + Chocoladeautomaat (alle modellen)

Een compact en mooi vormgegeven apparaat voor een heerlijke koffie (Bolero 1), chocolade & koffie (Bolero 2).

 


Het unieke Bravilor Bonamat mixsysteem zorgt voor een perfecte crèmelaag. Deze modellen met rechtstreekse wateraansluiting zijn voorzien van 1 of 2 canisters voor instantproducten en een aparte heet water aftap voor bijvoorbeeld thee of soep. Digitale besturing, automatische ontkalkingsignalering & spoelprogramma! Prijzen via
mail?

Foto: Bravilor Bolero       Alle Bravilor-series verkrijgbaar

Dit is slechts een beperkte weergave

Heeft u vragen betreffende ons assortiment aarzel dan niet om ons te contacteren: contact@alaertsbvba.be

© Teksten en foto’s Alaerts bvba Horecaservice en hun respectievelijke eigenaars